1 4 3 2

Gjøvik Gym- og Turnforening benytter Mysoft, et felles medlemssystem for alle turnforeninger knyttet til Norges Gymnastikk-og Turnforbund.
Alle påmeldinger og registreringer av brukere skal foregå i Mysoft. Man må altså registrere seg som medlem i Gjøvik Gym- og Turnforening, før man kan melde seg på treningspartier.

Fakturering:
Ved å melde på gymnasten på et eller flere parti, aksepterer du samtidig å betale Medlemskontingent samt Treningsavgift for påmeldte parti(er)

Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer om de kan fortsette eller ikke. Vi må umiddelbart etter 2.trening, ha skriftlig beskjed på e-post til mail@gjovikturn.no dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for å kreditere evt. tilsendt faktura. Dersom vi ikke får beskjed innen tredje trening, anser vi at gymnasten er deltaker på partiet og faktura må betales.

Se fanen Treningspartier for mer utfyllende informasjon om de ulike partiene.

Høst-/og Vårsemester:

Nytt turnår starter på høsten og gjelder for høst inneværende år og vår neste år. Det er det fødselsåret de har på høsten som gjelder for hele sesongen, slik som ved et skoleår.

Du melder deg på til høstsemesteret. Når det nærmer seg desember, vil du få en mail med spørsmål om du ønsker å fortsette i vårsemesteret. Dersom du ønsker det, trenger du ikke
foreta deg noe, du blir bare overført til samme partiet for våren. Dersom du ikke ønsker å fortsette til våren, må du melde fra om dette på e-post til mail@gjovikturn.no

Glemt passord:
Når du går inn på din medlemsside på http://medlem.gymogturn.no, klikk på Glemt passord under Logg inn, så får du tilsendt nytt passord på mail.

Av-/ utmelding:
Dersom du ønsker å melde deg av et parti, eller å melde deg ut av Gjøvik Gym –og Turnforening, må dette gjøres på e-post til mail@gjovikturn.no  Husk å oppgi fullt navn og medlemsnummer.

Grasrotandelen logo RGB

 

Følg oss på facebook

 

Våre sponsorer:

Vi har ingen sponsorer enda.
Ta kontakt med oss på epost